Agenda

Een overzicht van activiteiten die te maken hebben met het land, de taal of de cultuur.
Lees verder...

Onze statistieken

Vandaag 205
Deze week 738
Deze maand 4205
Sinds 11-2008 894359

Zelfstudiecursussen
 

 

 

Zelfstudiecursussen
Voor mensen met een goede zelfdiscipline is een zelfstudiecursus een optie.
Het grootste voordeel van een zelfstudiecursus is de vrijheid: Jij bepaalt wanneer jij studeert. Een zelfstudiecursus is dan ook goed te combineren met een drukke baan. Je kunt starten wanneer je wilt en studeren in je eigen tempo.
Een zelfstudiecursus bevat opgaven die door de cursist zelf nagekeken kunnen worden aan de hand van antwoorden die meestal achterin het boek staan. Een zelfstudieboek is vaak voorzien van CD's waarmee je de uitspraak kunt leren.

 

 

 

 

 

Nederlandse HandelsAcademie (NHA)
Kwalitatief onderwijs voor iedereen betaalbaar!
De NHA is een van de grootste aanbieders van afstandsonderwijs in de Benelux. Het bedrijf is opgericht door een onderwijzer die het onderwijs bereikbaar én betaalbaar wilde maken voor iedereen. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de missie van de NHA. De NHA biedt zowel taalcursussen met begeleiding van een docent (klein aanbod) als zelfstudiepakketten aan (zeer groot aanbod).
De NHA biedt de volgende cursussen aan:
- NHA taalcursus Hebreeuws
- Gratis studiegids aanvragen

 

 

 

 

 

Studiewereld Laudius
Comfortabel leren vanuit huis!

Studiewereld Laudius heeft als doel thuis studeren voor iedereen betaalbaar te maken. De cursussen zijn compleet en compact: U leert alleen datgene wat u echt nodig heeft. Duidelijk, praktijkgericht, zonder toeters en bellen, en daarom betaalbaar, dat is wat Laudius kenmerkt.
Studiewereld Laudius biedt de volgende cursussen aan:
- Hebreeuws voor beginners

 

 

 

 

 

Studieplan
Praktisch en flexibel studeren!
Studieplan is een nog relatief jonge organisatie die zich in korte tijd stevig gevestigd heeft op de cursusmarkt. Studieplan richt zich volledig op zelfstudiecursussen. De studiepakketten zijn compleet en kunnen zonder docent gevolgd worden. Zo ben je je eigen leraar. Bij Studieplan heb je de keuze uit meer dan 50 talen.
Studieplan biedt de volgende cursussen aan:
- Studieplan taalcursus Hebreeuws

   
Citaat van de dag

"Twee dingen zijn oneindig: het heelal en de menselijke stupiditeit, maar van dat eerste weet ik het niet zeker. " - Albert Einstein -
(1879-1945)

Advertenties

Ook adverteren op deze pagina?